• Voor een gezonde communicatie tussen jezelf en de ander....
  • Kom eerst thuis bij jezelf....
  • Geen opstakel houd je tegen.....
  • Breng het kind weer in je naar boven....
  • Contact met de ander begint altijd met houden van jezelf!

Bevrijd de communicatiestroom, bevrijd jezelf!

 
Welkom bij Jij en de Ander
De verschillende familieleden ken je goed en voelen zo vertrouwd. Je wilt graag verbinding ervaren, maar dat lukt moeizaam of helemaal niet.
De rolverdeling is diep ingesleten en een ieder lijkt altijd en overal wel op dezelfde manier te reageren.
 
Welkom bij Jij en de Ander
Soms vraag je je af of deze familieleden wel bij je passen, want je voelt je zo nu en dan of regelmatig een totale vreemde.
 
Welkom bij Jij en de Ander
Om niets vliegt de spreekwoordelijke vlam in de pan en is er geen goed gesprek meer te voeren. Het lijkt alsof we niets leren van eerdere ervaringen, want we stappen samen steeds weer in dezelfde valkuil.
Een ieder begint ook harder te praten en vooral door elkaar heen. Geluisterd wordt er al helemaal niet. Dezelfde familieleden zijn altijd aan het woord en anderen lijken wel te verdwijnen in het niets.
 
Welkom bij Jij en de Ander
Je wilt graag contact voorbij de welbekende koetjes en kalfjes, maar elke keer dat je probeert om een begin te maken, lijkt het wel op niets uit te lopen. Die vervelende onzekerheid ook! Op je werk en in aanwezigheid van vrienden voel je je zelfverzekerd, maar in aanwezigheid van de familieleden blijft daar helemaal niets van over. En daar kan je boosheid over voelen, vooral boosheid naar jezelf.
 
Welkom bij Jij en de Ander
Vrijheid is belangrijk voor je, maar op de een of andere manier laat je je makkelijk vast zetten als het om familiebijeenkomsten en de invulling daarvan gaat.
Belangrijke thema’s worden stelselmatig ontlopen en daardoor loopt iedereen op eieren. Te bang om iets verkeerds te zeggen en “de hele boel” weer op te rakelen. Daarom praten we over niets en verdoen zo onze dag. Bah, ik had vandaag veel liever op stap gegaan met ....
 
Welkom bij Jij en de Ander
Waarom spreek ik mij niet duidelijk uit over wat ik wil? Het lijkt wel alsof ik niets meer te willen heb op het moment dat we als familie bij elkaar komen.
 
Welkom bij Jij en de Ander
Wat zijn de wensen van de individuele familieleden? Ik zou het niet weten en dat maakt mij verdrietig.
 
Welkom bij Jij en de Ander
Ik wil zo graag een liefdevol contact, maar elke keer eindig ik weer met diverse verwijten te maken.
 
 
 
Is bovenstaande gedeeltelijk of geheel herkenbaar?
En ben je gereed voor een doorbraak?

Jij en de Ander biedt een keuzemogelijkheid voor een individuele doorbraak, zijnde een coachingstraject. In en vanuit het besef dat als jij jezelf ontwikkelt, de buitenwereld op eigenwijze en in het juiste tempo meebeweegt.
 
Tegelijkertijd is de mogelijkheid aanwezig om als familie samen deze stap te zetten en jullie aan te melden voor de intensieve training Bevrijd de communicatiestroom, bevrijd jezelf. Het bespreekbaar maken van deze mogelijkheid zet ongetwijfeld al het nodige in beweging!
 
Bevrijd de communicatiestroom, bevrijd jezelf is een intensieve training van, afhankelijk van het aantal familieleden, een dagdeel tot een hele dag.
Rollen worden geëvalueerd, de communicatiestroom wordt opgeschud en bovenal is er ruimte om te lachen, spelen en te ontdekken door te ervaren. Een training vanuit een opbouwende en verbindende energie zodat er ruimte ontstaat om samen een volgende stap te zetten.
 
Meer informatie is niet nodig zodat jullie vol overgave aan de gezamenlijke dag deelnemen.
Een familiebijeenkomst zal na Bevrijd de communicatiestroom, bevrijd jezelf nooit meer hetzelfde zijn!
 
 

Geïnteresseerd?


Vul het contactformulier in en geef daarbij aan op welke dagen/dagdelen Jij en de Ander contact met je kan opnemen voor een telefonisch intakegesprek. Belangrijk om duidelijk te krijgen tijdens het gesprek is of alle familieleden openstaan voor deelname aan de intensieve training. Er wordt namelijk niet gesjord en getrokken, mensen mogen zelf de keuze maken om wel of niet deel te nemen.

Afhankelijk van de uitkomst van het gesprek zal er daadwerkelijk een datum worden gepland voor de intensieve training, dan wel geadviseerd worden om toch te kiezen voor een individueel traject.
 
 
 

JijEnDeAnder Linkedin  JijEnDeAnder twitterJijEnDeAnder email

                           
Jij en de ander
onderdeel van Engelen In Praktijk
Kvk 34290763
 
De Palmboomstraat 2
1551BZ Westzaan
Nederland