• Voor een gezonde communicatie tussen jezelf en de ander....
  • Kom eerst thuis bij jezelf....
  • Geen opstakel houd je tegen.....
  • Breng het kind weer in je naar boven....
  • Contact met de ander begint altijd met houden van jezelf!

Haal alles uit jezelf én elkaar; excelleer als team/afdeling!

Indien er behoefte bestaat aan een training op basis van managementmodellen, grafieken etc. dan ben je bij Jij en de Ander niet aan het juiste adres en nodigen we je van harte uit om een andere Coach/Trainer uit te zoeken.
 
Bij Jij en de Ander zijn de teams/afdelingen wél van harte welkom die het gevoel als basis willen nemen om de prestaties, zowel individueel als totaal, te verbeteren. Gevoel heeft alles te maken met de hartverbinding; datgene waarvoor we als vanzelf in beweging komen omdat de passie ermee verbonden is. Dat zie je, dat hoor je en dat ervaar je.
 
Dat betreffen de momenten waarop alles ‘als vanzelf’ bij elkaar komt en soepel beweegt alsof het nooit anders geweest is.
 
Jij en de Ander biedt de training Haal alles uit jezelf én elkaar; excelleer als team/afdeling aan zodat deze momenten uit kunnen groeien tot een structurele verbetering van het functioneren als individu en team.
 
Want onafhankelijk van de omvang van een afdeling/team zijn de voorbeelden eindeloos van
 
Welkom bij Jij en de Ander
een informatievoorziening die niet, onvoldoende of te laat plaats vindt;
 
Welkom bij Jij en de Ander
een afhankelijkheidsrelatie tussen management en de rest met, als het even tegenzit, een houding van “vertel maar wat ik moet doen”;
 
Welkom bij Jij en de Ander
gebrek aan vertrouwen;
 
Welkom bij Jij en de Ander
vorming van eilandjes;
 
Welkom bij Jij en de Ander
de onderlinge communicatie die voor verbetering vatbaar is.
 
 
Haal alles uit jezelf én elkaar; excelleer als team/afdeling is een intensieve training van, afhankelijk van het aantal teamleden, een dagdeel tot een hele dag.
Rollen worden geëvalueerd, de communicatiestroom wordt opgeschud, de wij-factor wordt bepaald en bovenal is er ruimte om te lachen, spelen en te ontdekken door te ervaren.
Een training vanuit een opbouwende en verbindende energie zodat er ruimte ontstaat voor een diepe reflectie op het eigen én elkaars functioneren.
 
 

Geïnteresseerd?

 
Vul het contactformulier in en geef daarbij aan op welke dagen/dagdelen Jij en de Ander contact kan opnemen voor een telefonisch intakegesprek. Belangrijk om duidelijk te krijgen tijdens het gesprek is of het team/afdeling gereed is voor deze training. 
Afhankelijk van de uitkomst van het gesprek zullen er daadwerkelijk afspraken gemaakt worden voor invulling van de training, dan wel geadviseerd worden om individuele trajecten te overwegen.
 
 
 
 
 
 

JijEnDeAnder Linkedin  JijEnDeAnder twitterJijEnDeAnder email

                           
Jij en de ander
onderdeel van Engelen In Praktijk
Kvk 34290763
 
De Palmboomstraat 2
1551BZ Westzaan
Nederland