• Voor een gezonde communicatie tussen jezelf en de ander....
  • Kom eerst thuis bij jezelf....
  • Geen opstakel houd je tegen.....
  • Breng het kind weer in je naar boven....
  • Contact met de ander begint altijd met houden van jezelf!

Lezingen

Communiceren doen we allemaal! De vraag is in hoeverre de communicatie die jij doet het resultaat oplevert wat je ermee hoopt te bereiken. Communicatie is zoveel meer dan alleen de woorden die je uitspreekt.

En wat denk je over de hele verhalen die, als het even tegenzit, non-stop doorratelen in de communicatiestroom met jezelf? We communiceren voortdurend en de uitnodiging is om daar krachtig bewustzijn in te ontwikkelen.
 
Mariëlle, eigenaar en oprichter van Jij en de Ander, geeft interactieve lezingen over de kracht van een effectieve communicatie. Zowel de communicatie met jezelf als de ander. Tenslotte zijn we meer dan ooit, zowel zakelijk als privé, gericht op de verbindende factor. Zoekende naar de klik om de ander te ontmoeten. Om het gevoel mee te nemen in de communicatie, zonder daarbij het achterliggende doel uit het oog te verliezen.

Ik deel aansprekende anekdotes en de mogelijke valkuilen onderweg zodat er ruimte ontstaat om samen te ervaren, ontdekken, spelen en leren. Een effectieve communicatie, op alle niveaus, leer je door te doen!
 
 

Geïnteresseerd?

 
Vul het contactformulier in en geef daarbij aan op welke dagen/dagdelen Jij en de Ander contact kan opnemen voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Op deze wijze start meteen de communicatie om te ervaren of er een wederzijdse klik bestaat omtrent inhoud, randvoorwaarden en tarief.
 
 
 

JijEnDeAnder Linkedin  JijEnDeAnder twitterJijEnDeAnder email

                           
Jij en de ander
onderdeel van Engelen In Praktijk
Kvk 34290763
 
De Palmboomstraat 2
1551BZ Westzaan
Nederland