Communicatie vanuit je ziel

Laatst bijgewerkt: donderdag 03 maart 2016 Geschreven door Mariëlle Kroon

CommunicatieVanuitJeZiel

 
De titel van deze blog staat letterlijk in de header van de website. Want daarom is Jij en de Ander ontstaan.
 
Op het moment dat jij communiceert vanuit je ziel gebeurt er ‘iets’ met jezelf, maar ook met de ander(en) die aan het gesprek deelnemen. De deelnemers worden als het ware gelift in energie en de communicatie lijkt wel als vanzelf te verlopen.
 
Als we ergens behoefte aan hebben in deze roerige periode, dan is het wel communicatie vanuit je ziel.

Waarom?

Omdat je voorbij vriendjes angst, onzekerheid, twijfel en vriendje ego de woorden uitspreekt die vragen om uitgesproken te worden. Als het ware stromen ze vanuit het keelgebied naar buiten en het zijn woorden die met het mooie hart in verbinding zijn.
Dat voel je als spreker én als luisteraar.
 
We kunnen het onderwerp gelijk even verbreden door jezelf, op elk moment van iedere dag, uit te nodigen vanuit jouw ziel te LEVEN.
 
 
Welkom bij Jij en de Ander
Wat zou jij NU uitspreken, doen, in beweging brengen, als het niet meer uitmaakt wat de ander/de buitenwereld daar mogelijk van zou kunnen vinden?
 
Welkom bij Jij en de Ander
Wat zou jij NU uitspreken, doen, in beweging brengen, als het niet uitmaakt of je daar ooit geld/overvloed mee verdient?
 
Welkom bij Jij en de Ander Waar zou je NU direct mee stoppen als je werkelijk de keuze maakt om vanuit jouw ziel het leven te Leven?
 
 
We stellen namelijk nog teveel uit wat feitelijk gereed is om te manifesteren, vanuit de angst om afgewezen te worden, niet goed genoeg te zijn, angst voor tekorten etc. En dat is zó jammer.

Want wat JIJ vanuit jouw ziel in beweging brengt, is belangrijk voor jezelf, maar ook voor de ander. Omdat we samen de werkelijkheid creëren waarin het heerlijk is om te Leven en deze route start van binnen naar buiten.
Jouw ziel is het vertrekpunt, de route én het eindpunt.
 
Jij en de Ander wenst je een stralende dag toe, boordevol met bezieling!